popis

Sezóna 2022 z pohledu orientačního běžce Jakuba Chaloupského

3220 naběhaných kilometrů, 292 hodin v běhací obuvi a 43 závodů. Toť čísla nic moc říkající. O poznání zajímavější jsou příběhy, které za těmito čísly stojí. V tomto článku bych rád věnoval několik řádků uplynulé, pro mě velice vydařené, sezóně 2022.

popis

Jakub Chaloupský, nový člen HSH Teamu

je mu pouhých 19 let a je juniorským reprezentantem v orientačním běhu z Hradce Králové. Má za sebou dvě dorostenecké mistrovství Evropy, kde se mu podařilo získat dvě zlaté medaile za štafety a jednu stříbrnou medaili z klasické trati. Nyní se připravuje na juniorské mistrovství světa. Ve své sbírce má i několik medailí z mistrovství České republiky. Letos má již 3 zlaté medaile. Letos jede na na JWOC (juniorské Mistroství světa v orientačním běhu) tak mu držme všichni palce.

Nová adresa: Pivovarská 13, Praha 5 Smíchov

Předváděcí prodejna a logistické centrum přestěhováno

Vážení zákazníci,
z důvodů zkvalitnění našich služeb jsme se přestěhovali do nových větších prostor. Tyto prostory jsou dostupné MHD i vhodnější pro parkování.

Pozvánka na cyklistický závod pro veřejnost

reklamaukonceno
Zbraslavská osma JARO 2017 - Sobota 29.4.2017 

Rádi bychom vás pozvali na závod na horských kolech, který je určen pro amatéry všech věkových a výkonnostních kategorií. Závodí se na atraktivním terénním okruhu na Zbraslavi v Borovičkách, kde se závodníci prezentují přímo na místě a startovné neplatí. Zúčastnit se mohou děti i rodiče.

Výhodnejší nákup pre slovenských zákazníkov!

Polar - SlovenskoV záujme výhodnejšieho nakupovania pre slovenských zákazníkov sme založili účet na Slovensku v eurách. Týmto sa významne znižujú transakčné náklady a vzhľadom k dotovanému poštovnému sú teraz podmienky nákupu pre slovenských zákazníkov výhodnejšie.

Naše e-shopy se společným loginem

Podívejte se, jak široký sortiment můžete nakoupit s využitím loginu, který jste si zřídili na náš e-shop. Přitom budete moci využít stejné uživatelské prostředí a ovládání, jako má náš shop.
Registrace a společný login z našeho e-shopu platí v celkem devatenácti internetových obchodech.

Zlepšení komfortu pro naše zákazníky

infoVážení zákazníci, v inovovaném e-shopu jsme vám usnadnili a zpříjemnili nákup. Nový e-shop je přehlednější, nákupní proces jednodušší. Při nákupu se nemusíte registrovat (byť to doporučujeme - platí pro množství e-shopů). Nemusíte si pamatovat heslo - vložíte jen e-mailovou adresu a přihlásíte se jediným kliknutím v přijatém e-mailu. Zdokonalili jsme vyhledávání produktů.

Funkce stopek

Slovník funkcí degitálních stopek

anglický názevčeský názevfunkce
 STOPWATCH  stopky Základní funkce - jedno stisknutí spustí časomíru, další ji ukončí, nebo zaznamená čas do paměti. Opětovné spuštění měří další úsek. 
  paměť mezičasů počet mezičasů, které lze uložit do paměti
  segmentovaná paměť  
timer, TMR odpočítávání, minutka odpočítává a ukazuje zbývající čas; důležitý údaje je maximální doba od které odpočítává
TOTAL ELAPSED celkový čas celkový čas (např od počátku závodu)
SPLIT mezičas mezičas (např. i více kol)
LAP kolo mezičas jednoho kola
  maximální a minimální čas maximální a minimální čas kol resp. mezičasů
PACE, PACER tempovač, krokovač nastavitelný tempovač - může mít i více pamětí pro různá přednastavená tempa, další informací je rozsah od kolika do kolika pípnutí za minutu
FREKVENCE šlákmetr

měření frekvence pro veslaře, "šlákovky"

 SOLAR TIME denní čas   zobrazení denního času, nikoli jen intervalu
12/24   zobrazení denního času ve dvanáctihodinovém, nebo 24 hodinovém režimu
CHRONOGRAPH chronograf podobně jako u analogových stopek více ciferníků, i digitální mohou mít více údajů na displeji
  přesnost stopek

Je rozdíl mezi přesností stopek a přesností měření. Stopky DigiSport mají obvykle přesnost 1/100 s, některé vyšší. Přesnose měření je však ovlivněna spolehlivostí a reakčním zpožděním člověka. Ta je obvykle 180 až 200 ms (0,2 s). Vysoké přesnosti lze docílit elektronickým měřením a zvýšení přesnosti vícenásobným měřením.